Xiaomi

Xiaomi Redmi 12C 3+64GB - Ocean Blue

1 790 kr
I lager    Sponsrad länk

Xiaomi Redmi 12C
Highlights
• MediaTek Helio G85
• 6,71 HD+-display
• 3 GB RAM + 64 GB lagring
• Huvudkamera på 50 MP
• 5000 mAh långvarigt batteriKraftfull prestanda: Mycket starkare, mycket mer följsam
Redmi 12C, med sin MediaTek Helio G85-processor, erbjuder enastående prestanda och smidighet för spel, bildbehandling och daglig användning. MIUI-optimeringen och omfattande tester säkerställer minimalt åldrande av mjukvaran och bibehållen snabbhet även efter tre års användning. Med upp till 6+5 GB RAM och 1 TB lagringsutökning ger Redmi 12C snabb återkoppling och gott om utrymme för dina favoritvideor, foton, musik och spel. Telefonens stora 5 000 mAh-batteri ger tillräckligt med kraft för hela dagen med samtal, spel och videouppspelning. Dess minimalistiska design inkluderar en fingeravtryckssensor på baksidan för snabb, enkel och säker låsning och upplåsning.

Ny nivå av design: Mer färgglada, mer utmärkande
Redmi 12C är en telefon som tar designen till en ny nivå med sin färgstarka och utmärkande estetik. Den stora 6,71-tums HD+-skärmen ger liv åt dina favoritfilmer och spel, med en smidig bildförhållande på 20,6:9 som förbättrar din navigering och läsning. Telefonens läsläge skyddar dina ögon och är perfekt för att sträckkolla på innehåll. Med en unibody-konstruktion, platta kanter och en böjd baksida erbjuder Redmi 12C en randig och ribbad design som förbättrar greppet och ger en igenkännbar look. Dessutom kan du välja mellan fyra färger som passar din livsstil: Grafitgrå, oceanblå, mintgrön eller lavendellila.Redo för varje fotografi: Alla scenarier, när som helst
Redmi 12C har en imponerande huvudkamera på 50 MP som fångar detaljer och ljus med hög precision. Du kan nu spela in minnesvärda ögonblick i alla ljusförhållanden och aldrig missa något. Med HDR- och nattlägesfunktionerna kan du ta tydliga bilder även i utmanande ljusförhållanden, oavsett om det är motljus eller nattscener.

Xiaomi Redmi 12C 3+64GB - Ocean Blue finns i kategorin Xiaomi. Xiaomi är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Xiaomi