WWE 2K23 (XBO)

I lager    Affiliate-länk till Webhallen

2K SHOWCASE: INTERAKTIV SPORTDOKUMENTÄR
Mästaren är här! Spela dig igenom nyckelögonblicken och de tuffaste motståndarna i John Cenas berömda 20-åriga WWE-karriär. Och i en franchise-first, ta rollen som varje motståndare - några av WWE:s största genom tiderna - när du siktar på att ta ner Mr. Hustle, Loyalty and Respect.

DET ÄR ALL-OUT WARGAMES
Denna fan-favorit actionfyllda matchtyp gör sin debut i WWE 2K23 och levererar hjärtbankande 3v3 och 4v4 multiplayer kaos inuti två sida vid sida ringar, omgivna av en dubbel stålbur!

DIN SHOW, DINA VAL
Med MyGM, ta tyglarna i en veckovisa show och tävla mot rivaliserande general managers om varumärkets överlägsenhet. Nu med fler GMs att välja mellan, ytterligare showalternativ, flera säsonger, utökade matchkort och fler matchtyper för upp till 4 spelare.

DU HAR ALLA KORT
Samla och uppgradera kort från WWE Superstars and Legends för att bygga den ultimata fraktionen i MyFACTION. Nu med online multiplayer, låter MyFACTION dig ta din fraktion online och tävla om global dominans.

DEFINIERA DIN FRAMTID I MyRISE
Gå genom gardinerna för din WWE-debut och forma din karriär som en WWE Superstar med de beslut du fattar längs vägen, med distinkta berättelser - The Lock och The Legacy.

UNIVERSUM ÄR DITT
WWE-världen är till hands med Universe Mode - den ultimata sandlådan som ger dig ansvaret för WWE, från Superstar-listor, fejder, mästare, veckovisa shower och Premium Live Events!

PREORDERBONUS: BAD BUNNY BONUS PACK
Förbeställ standardutgåvan av WWE 2K23 och få tillgång till Bad Bunny Bonus Pack med det globala musikfenomet Bad Bunny som en spelbar karaktär och ett ruby-tier MyFACTION-kort.

WWE 2K23 (XBO) finns i kategorin Xbox One. 2K är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…