Iello

Unmatched: Jurassic Park - Dr. Sattler vs. T-Rex (Eng)

349 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

I strid finns det inga jämlikar.

Dinosaurier äter mannen... Kvinnan ärver jorden. Det största rovdjuret världen någonsin har känt närmar sig den ihärdiga Dr. Sattler. Vem har den minsta aning om vad som väntar? I Unmatched: Jurassic Park – Dr. Sattler vs. T. Rex släpper den massiva Trexen lös skräckinjagande attacker och verkar ostoppbar medan Dr. Sattler utnyttjar sin omgivning till fullo och med hjälp av Dr. Ian Malcolm och hans kaosteori. Vem kommer att dö ut först?

Unmatched är en spelserie där spelare antar rollen som karaktärer från vilt skilda universum i en kamp om vem som är den bäste stridskämpen. Alla spel i serien kan spelas fristående, men alla spel kan även kombineras hur som helst så att man kan ta en karta från låda 1 och spela på den med en karaktär från låda 2 mot en karaktär från låda 3. Kombinationerna är otaliga och mycket intressanta. Spelet är lätt att lära sig och spelas på ca 30 minuter. I de större lådorna kan man vara upp till 4 spelare (2 mot 2) och i de mindre kan man spela 2 spelare.

Varaktighet:15-30 min, 30-60 min
Spelare:2
Ålder:10-15 år, 15+ år
Språk:Engelska

Unmatched: Jurassic Park - Dr. Sattler vs. T-Rex (Eng) finns i kategorin Brädspel. Iello är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel