Svive XMM4 Laptop-kylare

I lager    Affiliate-länk till Webhallen

Svive XMM4 Notebook-kylare
Laptopgamers är en av de användarkategorier som påverkas mest av överdriven värme som alstras genom krävande videospel. Om du vill bli av med eftersläpning och behålla din laptop i topprestanda även när det handlar om krävande spel, är lösningen denna Svive XMM4 spelkylplatta. Den är testad av våra spelare och du kan förvänta dig en minskning av GPU-temperaturen upp till 20 grader C (exempel: från 80 till 60 grader).

Kylstativ för gaminglaptops med belysta fläktar, fyra hastigheter og ett robust chassi.

Svive XMM4 är en kraftfull enhet som ger effektiv kylning för flera laptopmodeller. Den levereras med fyra fläktar som snurrar i en snygg röd LED-färg. Den aerodynamiska utformningen och de olika anpassnings- och komfortfunktionerna gör denna kylplatta till en idealisk lösning för alla med en varm laptop. Om du är en gamer, kan denna laptopkylare definitivt anses vara ett utmärkt val. Den minskar värmen som kommer från dina hårt arbetande komponenter, och designen har skapats speciellt för att förbättra luftflödet och öka prestandan för din laptop.

Totalt fyra starka fläktar levererar 75 CFM av luftflödet, vilket är tillräckligt för att cirkulera bort överskottsvärmen från en valfri laptop. Svive XMM4 fungerar som en visuell kö som visar att enheten fungerar och är utrustad med röda lysdioder. För att anpassa din kylningsupplevelse, finns det möjlighet att justera hastigheten på fläktarna för att hitta den bästa balansen mellan tysthet och prestanda. En fördel som man förmodligen inte förväntar sig kommer med en laptop-kylplatta är möjligheten att skapa en mer bekväm betraktningsvinkel för din laptop. Denna modell har en ergonomisk design som också hjälper till att skriva och den kommer inte att anstränga din nacke eller rygg om du spelar under längre tidsperioder.

Designen är attraktiv och speciellt anpassad för gaminglaptops. Under finns en kabelorganisatör som upprätthåller ett snyggt utseende. En extra USB-port ingår också så att kylaren inte tar någon värdefull plats från din laptopportar. Två glidskyddsarmar är integrerade för att se till att din laptop hålls säkert på plattan, även om du lutar kylaren.

Svive XMM4 Laptop-kylare finns i kategorin Tillbehör. Svive är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…