Starling Games

Everdell Complete Collection (Eng)

3 599 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Dyk in i Everdells värld med Complete Collection!

Bygg en stad av varelser och strukturer och utforska Emerald Valley och bortom; fira Bellfaire, förundras över Newleafs mekaniska underverk, vandra in i Spirecrest-bergen, utforska Pearlbrooks undervattensdjup och ta dig an farorna med Mistwood.

Spela mot automatiserade motståndare, inklusive den vidriga Rugwort och listiga Nightweave, och träffa legendariska hjältar som Corrin Evertail själv. Everdell är lätt att lära sig, men erbjuder tillfredsställande strategiskt djup och oändlig omspelbarhet. Kommer solen att lysa starkast på din stad?

Everdell Complete Collection innehåller 23 olika typer av Critter Meeples, spelarkrafter för asymmetrisk lek, Giant Critters med sadlar att åka på och ett fantastiskt utbud av bitar, inklusive träkvistar, squishy bär, släta småstenar, bärnstens resin, glaspärlor och mer.

Denna kompletta kollektion är den ultimata versionen av Everdell med lyxiga komponenter inklusive de glänsande metall poletterna och Ever-trädet i trä.

Innehåller allt innehåll från:
- Everdell
- Pearlbrook
- Spirecrest
- Bellfaire
- Newleaf
- Mistwood
- Wooden Ever Tree
- Collector's upgrade packs (Freshwater, Glimmergold, og Trailblazers)
- Everdell Big Ol' Box of Storage
1-6 spelare

Everdell Complete Collection (Eng) finns i kategorin Brädspel. Starling Games är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Brädspel