Romancing SaGa 2: Revenge Of The Seven (Switch)

  Kommer snart    Affiliate-länk till Webhallen

Romancing SaGa 2: Revenge of the SevenDet femte bidraget i SaGa-serien återvänder som Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven, en fullständig 3D-remake av det ursprungliga RPG-spelet från 1993. Ge dig ut på ett spännande äventyr som passar både nya spelare och långvariga fans, och lyft fram klassiska och nya SaGa-franchisefunktioner, fullständiga japanska och engelska voiceovers, omarrangerade kompositioner och mycket mer!BERÄTTELSEI en gammal tid kämpade krigare kända som de sju hjältarna för att rädda mänskligheten. Beröm förvandlades långsamt till förbannelser när deras medmänniskor började frukta deras makt och förvisade dem till en annan dimension. Deras goda gärningar levde vidare när legender gick genom tiderna och förutspådde att hjältarna skulle återvända när världen behövde dem som mest...Legenden trogen har hjältarna dykt upp igen...men deras långa exil har korrumperat deras former, och de söker nu hämnd på alla som gjort dem orätt.Ta på dig rollen som kejsaren av Avalon när legioner av fiender spridda över territorier under hjältarnas kommando. Försvara ditt imperium över successiva generationer, expandera ditt rike och besegra de hämndlystna sju hjältarna en efter en för att rädda världen!NYCKELFUNKTIONERKaraktärer & Imperial SuccessionGå ihop med karaktärer från över 30 olika klasser med en mängd olika yrken och raser, var och en med sina egna favoritvapen, unika förmågor och effektiva taktiker. Välj nästa kejsare från denna breda pool av kandidater, som var och en är berättigad att ärva tronen och bli nästa huvudperson.Kunskapen och förmågorna hos tidigare härskare förs vidare till nästa genom arvsmagins mystiska konst, vilket skapar ett bestående band mellan dig och dina utvalda karaktärer.Fri forms scenarioSpelet presenterar en unik berättelsestruktur som erbjuder ett stort utbud av berättande upplevelser som svar på dina val och vilka mål du tar dig an först – från hur du expanderar imperiet till vilken ordning du utmanar de sju hjältarna. Dina handlingar och beslut kommer att dramatiskt förändra kejsarens resa.StriderOriginalets strategiska turbaserade stridssystem har förbättrats ytterligare till ett tidslinjesystem. Njut av alla klassiska SaGa-mekaniker som Glimmers, där du lär dig nya förmågor medan du befinner dig i stridens hetta, och Formations, som ger unika fördelar för följet baserat på komposition. Dessutom välkomnar remaken den nya United Attack-funktionen för att utföra kombinationsattacker med dina följeslagare för att vända striden!GrafikDe ursprungliga 2D-pixelspritesen är nu modellerade i full 3D samtidigt som de behåller sina charmiga, välbekanta utseenden baserat på de vackra konceptillustrationerna av Tomomi Kobayashi. Alla städer och fängelsehålor är nu också helt renderade med omarbetade terränger och layouter.Svårighetsinställningar
Välj från en av tre svårighetsnivåer för att matcha din föredragna spelstil, från Casual, Normal, till Hard (Classic). Casual erbjuder en berättelsefokuserad upplevelse med mindre betoning på strid, medan Normal rekommenderas för erfarna RPG-spelare som letar efter ett balanserat spel. Hard (Classic) är perfekt för spelare som letar efter den brutala men tillfredsställande utmaningen i originalversionen från 1993.Musik och rösterKenji Ito återvänder för att presentera ett vackert soundtrack fullt av nya arrangemang! Musiken kan växlas mellan original och nya versioner från skärmen Alternativ. Dessutom har alla evenemangsscener nu full japansk och engelsk röstskådespeleri.

Romancing SaGa 2: Revenge Of The Seven (Switch) finns i kategorin Nintendo Switch. Square Enix är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…