Returnal (PS5)

I lager    Affiliate-länk till Webhallen

Efter att ha kraschlandat i den ombytliga världen måste Selene utforska det karga landskapet från en uråldrig civilisation i hopp om att kunna fly. Ensam och isolerad tvingas hon göra allt hon kan för att
överleva. Gång på gång blir hon besegrad och tvingas börja om sin resa varje gång hon dör.

Via skoningslös roguelike-spelmekanik upptäcker du att planeten förändras för varje cykel, och så även föremålen du har till din hjälp. Varje loop erbjuder nya kombinationer som tvingar dig att tänja
på gränserna och ta dig an strider med olika strategier varje gång.

Den förfallande världens mörka skönhet bjuder på massor av explosiva överraskningar och väcks till liv med bländande visuella effekter. De skarpa och kontrasterande miljöerna bjuder på allt från bullet hell-inspirerade strider till oväntade vändningar. Utforska och kämpa dig fram genom ett oförlåtande äventyr där mysterier väntar bakom varje hörn.

Den processuella världen i Returnal är skapad för extrem omspelbarhet och ger dig chansen att glömma alla nederlag för att i stället fokusera på nya, ständigt föränderliga utmaningar vid varje nytt
försök.

Intensiva strider
Kämpa för livet i det här roguelike-skjutarspelet i tredjeperson. Besegra skoningslösa fiender i explosiva, bullet hell-inspirerade strider.

Spännande utforskning
Använd utrustning och resurser på bästa sätt – varje gång du dör börjar du om från början. Dra nytta av utomjordisk teknologi för att hitta uppgraderingar som förbättrar dina förmågor i framtida cykler.

Fragmenterad berättelse
Pussla ihop bitar av Selenes minnen i hopp om att hitta svar. Skapa en personlig koppling med planeten medan du utforskar dess ständigt föränderliga och förfallande terräng.

PS5™-funktioner
• Korta laddningstider: Hoppa genom portaler mellan världar med PS5™-konsolens ultrasnabba SSD-hårddisk. Återvänd till all action med snudd på obefintliga laddningstider som gör att du inte behöver vänta på nästa cykel när du dör.

• Adaptiva avtryckare: Byt instinktivt mellan eldlägen med hjälp av en adaptiv avtryckare – hoppa direkt från att sikta till att använda vapnets sekundära läge.

• Haptisk feedback: Känn allt som händer i spelet – vare sig du utforskar bitar av Selenes minne eller när du använder utomjordiska vapen.

• Tempest 3D AudioTech för kompatibla hörlurar: Hör allt som händer från varje riktning med 3D-ljud – kulor som viner förbi, fiender som cirkulerar ovanför eller smyger sig på bakifrån.

Returnal (PS5) finns i kategorin PlayStation 5. Sony är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…