Unmatched: Battle Of Legends - Volume 1 (EN)

  Kommer snart    Affiliate-länk till Webhallen

Såhär beskriver utgivaren sitt eget spel:

I strid finns det inga jämlikar.

Unmatched är ett mycket asymmetriskt slagsmålsspel i miniatyr för två eller fyra spelare. Varje hjälte representeras av en unik kortlek designad för att frammana deras stil och legend. Taktisk rörelse och strid utan slump skapar en unik spelupplevelse som belönar expertis, men precis när du har bemästrat ett set kommer nya hjältar för att ge helt nya match-ups.

Battle of Legends, Volume One innehåller fyra hjältar. Kung Arthur offrar kort för att stärka sina attacker och får lite hjälp i tid av Merlins magi. Alice är tillbaka från Underlandet med ett gigantiskt vorpalblad och Jabberwock vid sin sida när hon växer och krymper för att få fördelar i attack och försvar. Medusa attackerar gärna från räckhåll och låter hennes harpier jaga dig, med bara en förödande blick kan striden avslutas snabbt. Sinbad växer i makt när han får erfarenhet på var och en av sina resor.

Strid löses snabbt genom att jämföra attack- och försvarskort. Varje korts unika effekter och ett enkelt men djupt timingsystem leder dock till intressanta beslut varje gång. Spelet har också en uppdaterad version av siktlinjesystemet från Tannhäuser för avståndsattacker och områdeseffekter.

Spelet innehåller en dubbelsidig bräda med två olika slagfält, förtvättade miniatyrer för varje hjälte och anpassade livsspårare som har väckts till liv med Oliver Barretts fantastiska konstverk och de kombinerade designteamen av Restoration Games och Mondo Games.

Unmatched: Battle Of Legends - Volume 1 (EN) finns i kategorin Brädspel. Restoration Games är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…