TMNT Mutants Unleashed (PS5)

  Kommer snart    Affiliate-länk till Webhallen

TMNT Mutants Unleashed
Välkommen till New York Citys gator, där den bästa pizzan och kaoset av mänskliga mutanter härskar. Det är upp till bröderna Turtle att återställa freden i Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed!

Nya mutanter (eller som Mewbies) har lyckats bra med att accepteras av medborgarna. Men allt förändrades när några argsinta mutanter började ställa till med förödelse. Från kloaker till skyskrapor är inget hörn säkert från röran som smyger sig genom staden. Det har TCRI Corporation skrivet över det hela. Nu är det upp till de orädda bröderna att släppa lös sina unika ninjakunskaper och stoppa galenskapen innan relationen mellan människa och mutant de arbetade för inte går upp i rök. Använd adrenalinet som pumpar genom dina ådror för att rädda staden och ta hjälp av April och Splinter.

Oavsett om du är en erfaren ninjutsumästare eller en ninja i träning, kan du ta dig igenom detta nya actionfyllda brawler-spel solo eller i local co-op läge. Utspelar sig i Mutant Mayhem universe, som är fylld med action, humor och nostalgi.

SWAP CAPES FOR SHELLS:Kämpa och väx som de 4 hjältarna, lås upp rörelser och förmågor för att nå deras fulla potential.
HÄNG MED I GRANNKAPET:Korsa de 5 stadsdelarna och träffa gamla och nya ansikten, som April, Splinter och fler.
STIG UPP TILL UTMANINGEN TILLSAMMANS: Slå dig samman med en vän i co-op hemma i soffan.
IT'S TURTLE TIME: Patrullera gatorna och strid mot fiender som MUTERAR genom spelet.

TMNT Mutants Unleashed (PS5) finns i kategorin PlayStation 5. Outright Games är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…