Nedis SmartLife Väggkontakt

149 kr 349 kr
I lager    Affiliate-länk till Webhallen

*

Öppna och stäng elektriska ridåer, luckor och solskydd direkt från din smartphone eller surfplatta, eller med röststyrningsenheter, som Amazon Alexa eller Google Home. Den här smarta ridåkontrollen kan också ställas in för att fungera när andra Nedis® SmartLife-produkter slås på och av, så att dina gardiner stängs när en lampa tänds till exempel.

Enkel att installera
Den smarta ridåkontrollen är enkel att konfigurera och ansluts trådlöst till din Wi-Fi-router. Det krävs ingen separat hubb.

Diskret
Dess glasfront är snygg, lätt att rengöra och smälter in i inredningen, men den diskreta enheten är tillräckligt kraftfull för system på upp till 300 W.

Schemalägg och para ihop
Med appen som är hjärnan bakom den smarta ridåkontrollen kan du intuitivt ställa in tidsscheman för dina gardiner (perfekt för vardagen och en bra säkerhetsfunktion om du är borta från hemmet en stund) samt para ihop den med andra produkter för att skapa ditt eget uppkopplade smarta hemmasystem.

Om Nedis® SmartLife
Upptäck ett stort och ständigt växande sortiment av produkter – såsom lampor, brytare, uttag, sensorer och kameror – som alla kan styras med en lättanvänd och intuitiv app. Med röststyrningsfunktioner som stöds av Amazon Alexa och Google Home och utan behov av något annat än ditt befintliga Wi-Fi-nätverk är detta ett anslutet, smart hem på ett enkelt sätt.

Oavsett om du letar efter en enda smart lampa eller ett uttag, eller om du vill automatisera hela huset, kan du upptäcka hur lättillgänglig smart teknik är i dag.

Egenskaper
• Möjliggör styrning via touchknappar, på distans och automatiskt – så att du har kontrollen
• Integreras med Google Home och Amazon Alexa – för att ge dig möjlighet till röststyrning
• Enkel att installera – ansluts direkt till din Wi-Fi-router
• Kan styras med tidsscheman eller paras ihop med andra anslutna apparater – för att möjliggöra automatisk drift eller ge dig kontroll över flera apparater samtidigt
• Diskret orienteringsljus – som hjälper dig att hitta strömbrytaren i mörkret

Paketet innehåller
Smart väggkontakt
Snabbstartsguide

*Obs! för användning i Home-assistant krävs det att du använder appen för eko-systemet Tuya. (Tuyasmart)

Nedis SmartLife Väggkontakt finns i kategorin Tuya Smart Home. Nedis är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…