RiMS (XBXS)

I lager    Affiliate-länk till Webhallen

Den första motorcykelsimulatorn som kombinerar en realistisk racingutmaning med teknik och mekanik! Kör världens mest kraftfulla motorcyklar och optimera deras prestanda genom att byta ut delar och analysera data i realtid.

Ett lopp vinns inte enbart på banan, så du måste bli mer än en förare och lära dig förstå motorcykelns beteende som en riktig ingenjör gör. Dragkraft, vinkel, bromsning, vridmoment, bana, hastighet... varje faktor måste beaktas innan du låter verkstaden ändra vissa komponenter och konfigurera den optimala inställningen.

Ditt äventyr börjar med att du väljer din drömmotorcykel. I RiMS Racing kan du köra världens åtta mest kraftfulla europeiska och japanska motorcyklar: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR, Yamaha YZF-R1. De här motorcyklarna har återskapats med oöverträffad detaljnivå, tack vare ett nära samarbete med varje tillverkare, och ger en mycket exakt och realistisk körupplevelse. De är äkta oslipade diamanter som bara behöver några slipningar för att stråla i full glans!

Med ett mekanikhanteringssystem som aldrig tidigare setts i en motorcykelsimulator, kan du demontera alla delar av din motorcykel för att underhålla dem efter varje tävling eller för att uppgradera dem och öka din prestanda. Du kommer att lära känna varje liten skruv på din motorcykel. Bläddra i en katalog med över 500 officiella reservdelar från de största namnen i branschen, tillsammans med över 200 officiella utrustningsartiklar för att anpassa din förare!

RiMS Racing tar dig rakt in i mitten av all action med Motorbike Status Check (MSC), som hjälper dig att analysera din cykels beteende i realtid och förstå hur du optimerar din prestanda. Bromsskivans temperatur, däcksammansättning och tryck, upphängningsbeteendet som påverkar stabiliteten, elektroniska inställningar... Precis som för en riktig förare, kan din motorcykelkonfiguration anpassas till din körstil!

Nivån på exaktheten och detaljer som tillhandahålls av mekanikledningen och MSC, matchas av en realistisk motorcykelfysik som även de mest krävande racerförarna kommer att gilla. Men tack vare olika körassistenttekniker kan mindre erfarna spelare ändå lära sig teknikerna som tar dem till toppen.

Silverstone, Laguna Seca, Suzuka, Nürburgring, Paul Ricard... Res runt i världen och upplev spännande lopp på 10 omsorgsfullt återskapade officiella banor. För dig som föredrar vägar, ingår fem

rutter i fantastiska landskap i USA, Norge, Australien, Spanien och Italien, som har återskapats för en annan racingupplevelse på två hjul!

Karriärläget i RiMS Racing ger dig kontrollen över ett team. Skapa din förare genom att hantera tävlingskalendern, välja vilka R&D-områden att investera i, och uppgradera teamets färdigheter. Om du fattar rätt beslut och förbättrar din racingprestanda, så kommer även andra biltillverkare att finnas tillgängliga för dig!

RiMS (XBXS) finns i kategorin Xbox Series X | S. Nacon är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…