LEGO Jurassic World Velociraptorflykt 76957

319 kr 379 kr
I lager    Affiliate-länk till Webhallen

LEGO Jurassic World Velociraptorflykt 76957
Små barn kan lära sig bygga och leka med det grymma leksetet LEGO® Jurassic World Velociraptorflykt (76957) för barn från 4 år. Setet, som inspirerats av en ikonisk scen från Jurassic Park, har en inhägnad med ett torn, utbrytningsfunktion och en vinsch för att sänka ner mat till velociraptorfiguren. Setet är en cool presentidé för små barn och innehåller även ett byggbart terrängfordon, 2 minifigurer och roliga tillbehör för att inspirera till kreativ lek.

Digitala instruktioner
Setets enkla bildinstruktioner är perfekta för barn som precis börjat lära sig läsa. För ännu mer digitalt skoj har appen LEGO Builder intuitiva verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera sin modell medan de bygger.

Bygg tillsammans
LEGO 4+ byggleksaker introducerar små barn till en värld med filmfavoriter, tv-karaktärer och vardagshjältar. De är speciellt utformade med startklossar så att även nybörjare kan bygga fordon, byggnader och annat med bara lite hjälp från ett äldre syskon eller en vuxen.

Startset – Introducera barn från 4 år till LEGO® Jurassic World lekset med Velociraptorflykt (76957), med en rörlig velociraptorfigur, en snabbyggd dinosaurieinhägnad och ett terrängfordon2 minifigurer – Dr. Ellie Sattler and Robert Muldoon, plus en grodfigur. Tillbehören inkluderar en walkie-talkie, en bedövningspistol, en varmkorv, dinosauriebajs och ett dinosaurieägg i ett byggbart boLekfulla funktioner – Dinosaurieinhägnaden har ett torn med en startkloss som gör byggandet enklare, en vinsch med en matningskorg, en grind för terrängfordonet och ett stängsel med utbrytningsfunktionPresentidé för barn från 4 år – Detta LEGO® Jurassic World startset med 137 delar är lätt att bygga och bygga om efter en dinosaurierymning och blir en rolig födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till små barnBygg och lek – Tornet och inhägnaden, som inspirerats av filmen Jurassic Park, är tillsammans 17 cm höga, 16 cm breda och 11 cm djupaFamiljeskoj – Detta startset är utformat för att passa små barns förmågor (och uppmärksamhet), med modeller som de kan bygga med bara lite hjälp från en förälder eller ett äldre syskonTryckta och digitala instruktioner – Du hittar illustrerade steg-för-steg-instruktioner i förpackningen. Kolla även in appen LEGO® Builder, där du hittar digitala instruktioner plus visningsverktyg för att zooma och roteraUppmuntra kreativitet – LEGO® Jurassic World 4+ byggset är utformade för att introducera barn för dinosaurieleksaker ochhjälpa dem att bygga och utveckla sin fantasiHög kvalitet – LEGO® klossar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är enkla och säkra att sätta ihop varje gångSäkerheten först – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Jurassic World Velociraptorflykt 76957 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…