LEGO

LEGO Jurassic World Triceratopsforskning 76959

549 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO Jurassic World Triceratopsforskning 76959
Barn som gillar dinosaurier och coola bilar kommer att älska samlarleksetet LEGO® Jurassic World Triceratopsforskning (76959). Setet, som är en fantastisk presentleksak för barn från 8 år, innehåller en autentiskt detaljerad Jurassic Park Ford Explorer med ett inbyggt navigationssystem för att spåra dinosaurier och plats för de 2 minifigurerna – Dr. Ellie Sattler och Ian Malcolm. Setet innehåller dessutom en rörlig triceratops, en byggbar hög med dinosauriebajs med ett giftigt bär i och en spade, så att barn kan spela upp den berömda scen från Jurassic Park som inspirerat setet.

LEGO Builder
Barn kan njuta av ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Roliga dinosaurieset!
Det finns LEGO Jurassic World set för fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa ikoniska scener från filmerna och den tecknade serien eller bara bygga och visa upp samlarmodellerna.

Lekset för barn som älskar dinosaurier och leksaksfordon – Iscensätt en klassisk scen från Jurassic Park med setet Triceratopsforskning (76959), med en byggbar Ford Explorer och dinosauriebajsLeksaksdinosaurie och 2 minifigurer – En rörlig triceratopsfigur, plus Ian Malcolm och Dr. Ellie Sattler med en spade för att gräva fram det dolda giftiga bäret ur det byggbara dinosauriebajsetFord Explorer – Leksaksfordonet har massor av autentiska detaljer från terrängfordonet i Jurassic Park och har plats inuti för både minifigurer och ett inbyggt navigationssystemPresentidé för barn från 8 år – Ge detta Jurassic Park samlarset med 281 delar som en rolig födelsedagspresent eller julklapp till barn att bygga och leka med på egen hand eller tillsammans med vännerBärbar lek – Den byggbara Forn Explorern är 8 cm hög, 16 cm lång och 6 cm bred. Setet får plats i ett barns ryggsäck, så det är enkelt att leka med på resande fotEn hjälpande hand – Upptäck intuitiva instruktioner iappen LEGO® Builder, där byggare kan zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och spara set medan de utvecklar nya färdigheterLEGO® Jurassic World sortimentet – Det finns set som passar fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa kända scener, iscensätta sina egna berättelser i rollekar eller bygga och visa upp samlarmodellernaHög kvalitet – LEGO® klossar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och kan sättas ihop lika lättvarje gångEtt säkert val – LEGO® klossar och delar testas och analyseras på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder

LEGO Jurassic World Triceratopsforskning 76959 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO