LEGO

LEGO Jurassic World T. rex – rymning 76956

1 049 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Är du redo att bestämma handlingen? Bygg- och uppvisningsmodellen LEGO® Jurassic Park T. rex – rymning (76956) är lika värd att ses igen som den episka Jurassic Park-scenen som inspirerade den. Setet har en rörlig T. rex som trampar på en vält, krossad Ford Explorer, ytterligare en Ford Explorer och ett krossat ”elektriskt” stängsel. Återskapa dramat med minifigurer av Alan Grant, Ian Malcolm, Tim Murphy och Lex Murphy, byggbara mörkerglasögon, en nödraket och 2 vattenglasdelar, plus många flerreferenser till den berömda scenen.

Underbar gåva
Den här samlarmodellen är en perfekt present till dig själv eller andra vuxna fans av Jurassic Park och erfarna LEGO byggare som älskar dinosaurier. Steg-för-steg-instruktioner medföljer, så du kan koppla av och njuta av en nostalgisk, kreativ resa.

Packa upp och varva ner
Välkommen till LEGO set för vuxna – en zon av zen för handgripliga gör-det-själv-projekt. Här finns ett LEGO set för alla, från filmmagi till världens underverk, popkulturikoner och mycket mer.

LEGO Jurassic World T. rex – rymning 76956 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO