LEGO

LEGO Jurassic World Dilophosaurusbakhåll 76958

269 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO Jurassic World Dilophosaurusbakhåll 76958
Små barn kan återskapa en klassisk scen från Jurassic Park och iscensätta egna berättelser med bygg- och samlarleksetet LEGO® Jurassic World Dilophosaurusbakhåll​ (76958). Setet, som är en cool present för barn från 6 år, innehåller en dilophosaurusfigur och en byggbar Jurassic Park Jeep® med förarsäte för minifiguren Dennis Nedry, plus en dekoration med en lerig minifigur och ett dinosauriefotavtryck. Dessutom ingår ett litet djungelbygge, med en skylt med texten ”East Dock” som jeepen kan köra på, precis som i filmen, och en Barbasolburk för att inspirera till fantasifull lek.

LEGO Builder
Låt appen LEGO Builder guida barn genom ett intuitivt byggäventyr där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Dinosaurieskoj
LEGO Jurassic World seten innehåller formgjutna, byggbara dinosauriefigurer, minifigurer och detaljerade fordon, som låter barn återskapa scener från filmerna och den tecknade serien, iscensätta egna berättelser eller barabygga och visa upp samlarmodellerna.

Lekset med dinosaurie och bil – Inspirera barn att återskapa en minnesvärd scen från Jurassic Park eller hitta på egna berättelser med byggsetet LEGO® Jurassic World Dilophosaurusbakhåll​ (76958)En LEGO® minifigur och en dinosaurie – Med Jurassic Park-karaktären Dennis Nedry och en dilophosaurusfigur, plus en BarbasolburkJeep® och litet djungelbygge – Jeepen har ett minifigursäte, plus en dekoration med en lerig minifigur och ett dinosauriefotavtryck. Djungelbygget har växtdelar och en skylt med texten ”East Dock” som bilen kan köra påPresentidé för barn från 6 år – Ge detta Jurassic Park samlarset med 211 delar som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning till kreativa barn, att bygga och leka med på egen hand eller tillsammans med vännerBärbart set för dagliga lekstunder – Den klossbyggda Jeepen är 6 cm hög, 15 cm lång och 8 cm bredEtt nytt sätt att bygga – Appen LEGO® Builder guidar barn genom ett intuitivt byggäventyr. De kan spara set, hålla reda på sina framsteg och zooma in och rotera modeller i 3D medan de byggerLEGO® Jurassic World sortimentet – Det finns set som passar fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa kända scener, iscensätta sina egna berättelser i rollekar eller bygga och visa upp samlarmodellernaLEGO® kvalitetsstämpel – LEGO klossar uppfyller stränga branschstandarder för att garantera att de är kompatibla och kan sättas ihop lika enkelt och säkert varje gångTestad säkerhet – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder

LEGO Jurassic World Dilophosaurusbakhåll 76958 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO