LEGO

LEGO Jurassic World Brachiosaurusupptäckt 76960

879 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO Jurassic World Brachiosaurusupptäckt 76960
Fånga den fascination som Dr. Ellie Sattler och Dr. Alan Grant upplevde första gången de fick syn på en majestätisk brachiosaurus, med leksetet LEGO® Jurassic World Brachiosaurusupptäckt (76960) för barn från 9 år. Setet, som är en toppenpresent för fans av Jurassic Park, innehåller en rörlig brachiosaurus, den högsta LEGO dinosauriefiguren hittills, plus en byggbar Jeep® Wrangler och ett träd. Jeepen har plats för de 3 minifigurerna – Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler och John Hammond – och trädet har en utsiktsplattform och avtagbara löv att ”mata” brachiosaurusen med, precis som Alan Grant gjorde i filmen.

Ett nytt sätt att bygga
Ge barn ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Dinosaurieskoj
Det finns LEGO Jurassic World set för fans i alla åldrar, oavsett om de vill återskapa klassiska scener från filmerna och den tecknade serien eller bara bygga och visa upp de imponerande samlarmodellerna.

Dinosaurielekset för fans av Jurassic Park – Återskapa upptäckten av en brachiosaurus, ett klassiskt ögonblick från Jurassic park, med setet LEGO® Jurassic World Brachiosaurusupptäckt (76960)Den högsta LEGO® dinosaurien hittills, plus 3 minifigurer – En rörlig brachiosaurusfigur plus Dr. Alan Grant, Dr. Ellie Sattler och John HammondKlossbyggd Jeep® Wrangler – Jeepen har autentiska detaljer och plats för de 3 minifigurerna att sitta eller stå i samma positioner som i scenen från Jurassic Park när de först får syn på brachiosaurusenByggbart träd – Trädet har en utsiktsplattform för upp till 3 minifigurer och avtagbara löv att ”mata” brachiosaurusen med. Bredvid trädet finns en varningsskyltLEGO® presentidé för barn från 9 år – Ge detta Jurassic Park samlarset med 512 delar som födelsedagspresent eller julklapp till dinosauriegalna barn att bygga och leka med på egen hand eller tillsammans med vännerBygg och kombinera – Brachiosaurusen är 24 cm hög, 27 cm lång och 6 cm bred och kan användas tillsammans med andra LEGO® Jurassic World set (säljs separat) för ännu fler lekmöjligheterIntuitiva instruktioner – Appen LEGO® Builder guidar barn genom ett intuitivt byggäventyr med verktyg som låter dem zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framstegSet att samla på – LEGO® Jurassic World byggset låter barn (och vuxna fans) återskapa scener från filmerna och de tecknade serierna, skapa unika berättelser eller bara visa upp samlarmodellernaHög kvalitet – LEGO® klossar uppfyller stränga branschstandarder för att säkerställa att de är kompatibla och lätta och säkra att sätta ihopSäkerheten först – LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Jurassic World Brachiosaurusupptäckt 76960 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO