LEGO

LEGO Friends Trädplanteringsfordon 41707

279 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Uppmuntra barns naturintresse med leksaken LEGO Friends Trädplanteringsfordon (41707). Genom lek och byggande kan pojkar och flickor från 6 år lära sig om hur växter gror med detta prisvärda set, som innehåller 2 minidockor, en plantskola, en körbar pickup, massor av söta trädgårdstillbehör och många djurfigurer som håller karaktärerna från LEGO Friends sällskap medan de arbetar.

Odla kreativ lek
Denna födelsedagspresent för barn har massor av funktioner för att inspirera till fantasifulla lekar. Fordonsintresserade barn kommer att älska pickupen som karaktärerna har gjort om så att den går på el. Den har en ledad arm som kan lyfta träd på och av flaket. Båda minidockorna ryms i hytten – barn behöver bara ta av taket för att sätta dem på plats.

Uppmuntra barns passioner
Introducera barn till Heartlake Citys värld. Det finns ett set som kan sätta fart på deras fantasi och en karaktär som är precis som dem, oavsett om de gillar vetenskap, sport, konst eller miljö.

LEGO Friends Trädplanteringsfordon 41707 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO