LEGO Friends Sjöräddningsbåt 41734

I lager    Affiliate-länk till Webhallen

Barn som värnar om naturen kan lära sig om livet i havet med det detaljerade byggsetet LEGO® Friends Sjöräddningsbåt för barn från 7 år. Setet innehåller en byggbar katamaran som även fungerar som laboratorium, plus en liten leksaksubåt. Barn kan iscensätta sjöräddningshistorier samtidigt som de rullar båten över skräpet för att fånga upp det i båtens nät så att det kan återvinnas. Nova och Aliya trodde inte att de hade så mycket gemensamt men kommer närmare varandra när de tar sig an detta gemensamma uppdrag.

Ännu mer skoj
Barn kan njuta av ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder. Här kan de zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg. Detta set kan kombineras med LEGO Friends seten 41736 och 41752 för ännu fler sjöräddningsäventyr (seten säljs separat).

Lär känna Heartlake Citys nya generation
Inspirera barn att utveckla sina passioner när de utforskar den nya LEGO Friends världen med massor av olika karaktärer.Sjöräddningslek för barn från 7 år – Barn som älskar naturen kan låtsas städa upp på Heartlake Citys stränder medan de bygger och leker med det roliga setet LEGO® Friends Sjöräddningsbåt (41734)4 karaktärer med tillbehör – Innehåller LEGO® Friends karaktärerna Aliya och Nova plus båtens kapten Gunnar och vännen MarcoTillbehör för rollekar – Setet innehåller ett nät och en pinne för att samla skräp, flytvästar till alla karaktärer, olika typer av skräp, vattenprover, solskyddskräm, en kaffemaskin, en spruta och ett mikroskopIscensätt berättelsen – Barn kan utforska olika aktiviteter, som att samla skräp i havet, sortera skräpet i olika återvinningskärl, analysera vattnets kvalitet och merEn gåva till barn som älskar havet – Detta LEGO® Friends set är en presentidé för barn från 7 år som skulle älska att bygga en sjöräddningsbåt och hitta på egna havsäventyrLagom stort för unga byggare – LEGO® Friends Sjöräddningsbåt är 20 cm hög, 33 cm lång och 18 cm bredEn hjälpande hand – Upptäck intuitiva instruktioner i appen LEGO® Builder, där byggare kan zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och spara set medan de utvecklar nya färdigheterHeartlake Citys nya generation – I januari 2023 utökades LEGO® Friends världen med nya karaktärer och platser för att inspirera till ännu fler rolleksäventyrEn kvalitetsprodukt – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och lätta att bygga med – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® Friends klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Friends Sjöräddningsbåt 41734 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…