LEGO Friends Nyhetsbil 41749

I lager    Affiliate-länk till Webhallen

Barn som älskar rollekar och vilda djur kommer att hitta massor av inspiration i setet LEGO® Friends Nyhetsbil (41749) för barn från 6 år. Den hårt arbetande Aliya har åtagit sig att rapportera de senaste nyheterna för samlingslokalen. Inuti skåpbilen finns allt Aliya behöver för att skapa och sända inslagen, som skärmar, lampor, kameror, mikrofoner, anteckningsbok och penna. Barn kan rapportera direkt från platsen när en skogsarbetare kommer för att hugga ner ett träd. När nyheten filmats kan barn sätta Aliya i skåpbilens kontrollrum för att redigera och sända nyhetsinslaget. Setet innehåller 2 minidockor, 1 mikrodocka och massor av tillbehör.

Ännu mer skoj
Barn kan njuta av ett enkelt och intuitivt byggäventyr med appen LEGO Builder, där de kan zooma in och rotera modeller i 3D, spara set och hålla reda på sina framsteg.

Lär känna Heartlake Citys nya generation
Inspirera barn att utveckla sina passioner när de utforskar den nya LEGO Friends världen med massor av olika karaktärer.Lekar med nyhetsrapportering för barn från 6 år – Barn som värnar om djur och natur kan leka i timmar med leksaken LEGO® Friends Nyhetsbil (41749)3 karaktärer och tillbehör – Setet innehåller LEGO® Friends karaktärerna Aliya, skogsarbetaren Peter och Darrel, som protesterar mot att trädet ska huggas nerFilma och rapportera nyheten – Barn kan skapa oändliga nyhetsinslag med tillbehören, som en walkie-talkie, en mikrofon, en uggla med ett ägg, en skylt och en motorsågIscensätt berättelsen – Barn kan filma nyheter om och om igen. Trädgrenen kan slås ner så att ägget faller ur boet, medan den förlängbara kamerakranen fångar händelsernaEn present för fältreportrar fältet och naturälskare – Detta LEGO® Friends set är en presentidé för barn från 6 år som skulle gilla att filma och rapportera lokala nyheterLagom stort för unga byggare – LEGO® Friends Nyhetsbil är 10 cm hög, 14 cm lång och 8 cm bredEn hjälpande hand – Upptäck intuitiva instruktioner i appen LEGO® Builder, där byggare kan zooma in och rotera modeller i 3D, hålla reda på sina framsteg och spara set medan de utvecklar nya färdigheterHeartlake Citys nya generation – I januari 2023 utökades LEGO® Friends världen med nya karaktärer och platser för att inspirera till ännu fler rolleksäventyrEn kvalitetsprodukt – Alla LEGO® delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och lätta att bygga med – så har det varit sedan 1958Säkerheten först – LEGO® Friends klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Friends Nyhetsbil 41749 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…