LEGO

LEGO City Parktraktor 60390

119 kr
I lager    Sponsrad länk

Barn kan ge sig ut på roliga trädplanteringsexpeditioner med byggsetet LEGO City Parktraktor (60390), som innehåller en cool leksakstraktor med släp, träd, trädplantor och trädgårdsredskap, plus en trädgårdsmästarminifigur, en nyckelpiga och en ekorre.

En interaktiv, digital guide gör byggandet ännu roligare
Till detta lekset för barn från 5 år finns enkla tryckta bildinstruktioner och den intuitiva appen LEGO Builder – en fantastisk digital guide med verktyg för att zooma och rotera som låter barn visualisera modeller från alla vinklar medan de bygger.

Alla fantastiska fordon i LEGO City
Lekset från LEGO City Fantastiska Fordon innehåller realistiska fordon och maskiner tillsammans med roliga karaktärer som inspirerar till fantasifulla rollekar. Barn får utforska sina favoritfordon på land, i luften och till sjöss och utvecklar fysiska färdigheter och självförtroende medan de bygger och leker. Parktraktor att leka med – Introducera barn till LEGO City Fantastiska Fordon med detta roliga lekset. Vad finns i lådan? – Leksetet LEGO City Parktraktor (60390) innehåller en leksakstraktor, släp, träd, trädplantor, trädgårdsredskap, en trädgårdsmästarminifigur, en nyckelpiga och en ekorre Fantasifull lek – Barn kan ge sig ut på trädplanteringsexpeditioner och mata den nyfikna ekorren med ett ekollon Utformad för barn från 5 år – En rolig LEGO present till födelsedagar, jul eller andra tillfällen Dimensioner – Leksakstraktorn är 7 cm hög, 18 cm lång och 6 cm bred LEGO minifigurtillbehör – Innehåller vattenkanna, kvast och skyffel Med tryckta och digitala bygginstruktioner – Barn kan zooma, rotera och se modellen från alla vinklar medan de bygger med appen LEGO Builder för smartphones och surfplattor Ett lek-och-lär-byggset – LEGO City lekset främjar barns lärande med roliga leksaker och karaktärer som inspirerar till fri och fantasifull lek Högkvalitativa leksaker – Alla LEGO delar uppfyller strikta branschstandarder för att säkerställa att de är hållbara, kompatibla och roliga att bygga med Säkerheten först – LEGO klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO City Parktraktor 60390 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO