LEGO

LEGO Architecture Himeji slott 21060

1 549 kr
I lager    Sponsrad länk

LEGO Architecture Himeji slott 21060
Hylla beständigheten och den majestätiska skönheten hos en av Japans mest vördade byggnader med uppvisningsmodellen LEGO® Architecture Himeji slott (21060). Låt dig förflyttas till staden Himeji utan att lämna hemmet när du återskapar autentiska detaljer som slottets torn, gångvägar och asymmetriska väggar i LEGO stil. Lyft av huvudbyggnadens översta del för att se en förenklad version av interiören.

Ett bygge för alla årstider
Denna modell fokuserar på det enorma slottsområdets övre nivå och innehåller 4 byggbara körsbärsträd, 2 med grönt lövverk och 2 med rosa blommor, för att visa trädgårdarna i full vårblomning. Steg-för-steg-instruktioner finns i lådan och i appen LEGO Builder för att vägleda din uppslukande, kreativa upplevelse.

Presentidé
Denna klossbyggda samlarmodell ingår i en serie LEGO Architecture set för vuxna som gillar kreativa aktiviteter. Den blir en toppenpresent till dig själv och en underbar LEGO gåva till någon som älskar arkitektur, japansk historia eller resor.

LEGO® Architecture Himeji slott för vuxna (21060) – Bygg mindfulness. Bygg historia. Bygg en LEGO klossmodell av Japans största slott i ditt eget hemAutentiska detaljer – Återskapa slottets utmärkande detaljer, som tornen och gångvägarna. Lyft av huvudbyggnadens översta del för att se en förenklad version av interiörenVälj din årstid – I modellen återges de omgivande trädgårdarna i LEGO® klossar, med 4 byggbara körsbärsträd, 2 med grönt lövverk och 2 med rosa körsbärsblommorPresentidé – Skäm bort dig själv eller ge denna byggbara modell till en kreativ vän som har besökt eller drömmer om att besöka Himeji slott, eller till någon som älskar arkitektur, japansk historia eller resorBygg och visa upp – Modellen är 19 cm hög, 32 cm bred och 27 cm djupKreativt byggande – Detta modellset med 2 125 delar är utformat för att erbjuda ett uppslukande, utmanande bygge som får dig att känna dig uppfriskad och stolt över din prestationSteg-för-steg-guide – Bygginstruktioner finns i appen LEGO Builder och i det medföljande häftet, som även innehåller roliga fakta om Himeji slott och en intervju med modellens LEGO designerLEGO® samlarset för vuxna – Denna LEGO Architecture slottsmodell ingår i en samling högkvalitativa byggset för vuxna som du, som gillar handgripliga gör-det-själv-aktiviteterTestad kvalitet – LEGO® byggklossar uppfyller branschens stränga standarder för att se till att de är säkra och enkla att sätta ihopSäkerheten först – LEGO® delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras noggrant för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Architecture Himeji slott 21060 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO