LEGO

LEGO Architecture Cheopspyramiden 21058

1 149 kr 1 399 kr
I lager    Sponsrad länk

Ta ett fantasifullt steg tillbaka i tiden till 2500-talet f.Kr. och upplev byggandet av ett av antikens sju underverk med modellen LEGO® Architecture Cheopspyramiden (21058). Bygg en vackert detaljerad tvärsnittsmodell av den enorma pyramiden, där du kan se tunnlar, kamrar och systemet som kan ha använts för att flytta enorma stenar under byggandet. Visualisera hur detta område vid Nilen tros ha sett ut under antiken, med 2 små pyramider, 2 gravtempel, sfinxstatyer, en obelisk och mer.

Kreativt skoj
Setet innehåller tydliga instruktioner som guidar dig genom ditt byggäventyr, och ditt verk kan sättas ihop med en andra modell (säljs separat) för att skapa en fullständig pyramidform.

Speciell gåva
Denna klossbyggda samlarmodell ingår i en serie LEGO Architecture set för vuxna som gillar kreativa hobbyer. Den blir en underbar gåva till dig själv och en imponerande present till en arkitekturkännare, historiefantast eller reseälskare.Ett byggprojekt och en tidsresa för vuxna – Denna LEGO® Architecture modell (21058) låter dig uppleva hur Cheopspyramiden och dess omgivningar kan ha sett ut under antikenTvärsnittsmodell – Lyft av det yttre skalet för att se systemet som kan ha använts för att flytta stenar under byggandet. Se modellen bakifrån för att se kungens och drottningens kamrar och huvudtunnlarnaEtt detaljerat landskap – En del av Nilen med 2 felucker (antika båtar) i LEGO® klossversion, 2 små pyramider, 2 gravtempel, sfinxstatyer, en arbetarby och en obeliskPresentidé – Skäm bort dig själv eller ge detta byggset till en vän eller familjemedlem som har besökt eller drömmer om att besöka Cheopspyramiden, eller någon som bara älskar arkitektur, historia och resorBygg, visa upp och kombinera – Modellen är 20 cm hög, 35 cm bred och 32 cm djup och kan sättas ihop med en andra modell (säljs separat) för att komplettera pyramidenEn kreativ byggresa – Detta byggset med 1 476 delar är utformat för att erbjuda ett uppslukande, utmanande bygge som gör att du känner dig uppfriskad och stolt över din prestationSteg-för-steg-guide – Innehåller ett häfte med illustrerade instruktioner, plus information om Cheopspyramidens historia och hur LEGO® designerna skapade modellenLEGO® samlarset för vuxna – Detta LEGO Architecture souvenirset ingår i en samling högkvalitativa byggset för vuxna som gillar att koppla av med handgripliga hobbyprojekt, precis som duHög kvalitet – LEGO® delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att säkerställa att de är säkra och lätta att sätta ihopTestad säkerhet – LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller strikta globala säkerhetsstandarder

LEGO Architecture Cheopspyramiden 21058 finns i kategorin LEGO. LEGO är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: LEGO