Quest for El Dorado (Nordic+Eng)

379 kr 479 kr
I lager    Affiliate-länk till Webhallen

Detta spel belönades med Guldtärningen 2020 för Årets Familjespel i Sverige.

Detta är en ny snygg nordisk produktion av Ravenburgers superba spelklassiker Wettlauf nach El Dorado.

I El Dorado antar spelarna rollen som expeditionsledare i sydamerikas täta djungel i en jakt efter det legendariska landet av guld. Varje spelare sätter samman sitt team av olika personer och utrustar dem i hopp om att få med sig de talanger och verktyg som kommer att behövas. Man kan även hyra in speciella karaktärer som vägvisaren, vetenskapsmannen och aboriginen som alla kan hjälpa dig på olika sätt. Alla har samma mål, att bli först att komma fram till guldet i El Dorado.

I grund och botten är spelet ett racingspel med mycket intressant mekanik för förflyttning och för att ta sig igenom de olika hinder som dyker upp på vägen. Alla val har olika fördelar och olika nivåer av risk vilket gör att spelare som kommer efter kan komma ifatt om de är villiga att riskera lite mer.

Spelet spelas av 2-4 spelare och det är faktiskt riktigt bra med två spelare vilket är ovanligt. Speltiden är ca 30-60 minuter och påverkas mycket av hur lång bana du lägger ut, så du kan själv styra tidsåtgången.

Denna upplaga har ett regelhäfta och en uppsättning kort för varje språk samt ett par gemensamma kort.

Skydda dina kort
56 x 87mm - 86 Kort
2st Pack av Rekommenderade Sleeves för att sleeva alla inkluderade kort.

Quest for El Dorado (Nordic+Eng) finns i kategorin Brädspel. Lautapelit är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…