IT Dusters CompuCleaner Original - 500W

  Kommer snart    Affiliate-länk till Webhallen

CompuCleaner Original 2 är den senaste generationen från det bästsäljande CompuCleaner-sortimentet.

- Anslut enheten till elnätet och dra nytta av oändligt rent och kraftfullt luftflöde. Till skillnad mot tryckluft på burk tar den aldrig slut och du sparar pengar.
- Dess lätta och robusta design rymmer en 500 watts motor som inte kommer att tappa tryck och är byggd för att hålla.
- Levereras med 3 nyutvecklade munstycksfästen för förbättrad och exakt rengöring.
- 1 års tillverkargaranti.

CompuCleaner ansluts direkt till elnätet för att producera en kraftfull och konsekvent ström av frisk luft. Lätt och robust, CompuCleaner är perfekt för rengöring av känslig elektronik, hårdvara och hushållsartiklar som kan vara svåra att rengöra på konventionellt sätt eller svåra att nå.

Luftstrålen som skapas av motorn på 500 watt, 0,75 hk, kan enkelt ta bort envist damm och skräp samtidigt som den är skonsam mot ömtåliga komponenter. Rengöring med luft innebär att känsliga delar skyddas och inte utsätts för fysisk kontakt som kan skada dem.

CompuCleaner är lätt och ergonomiskt utformad för att möjliggöra maximal manövrerbarhet för bästa rengöringsresultat. Med en 3 meter lång nätsladd kan CompuCleaner bekvämt användas i alla vinklar utan att skapa köldytor eller släppa ut fukt så som aerosolluftburkar kan.

Till skillnad från engångslösningar för luftrening kommer CompuCleaner aldrig att tappa kraft och är alltid redo att användas. Detta gör den inte bara miljövänlig utan kommer också att spara pengar.

CompuCleaner levereras med en mängd olika munstycksfästen för att passa ett brett spektrum av applikationer. Den här enheten är perfekt för rengöring, datorer, bärbara datorer, servrar, spelkonsoler, TV-apparater, mediaspelare, prydnadsföremål och hushållsartiklar.

IT Dusters CompuCleaner Original - 500W finns i kategorin Kontorsutrustning. IT Dusters är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…