Garmin Forerunner 55 - Svart

I lager    Affiliate-länk till Webhallen

SE DIG SJÄLV SOM EN LÖPARE
Denna lättanvända smartwatch med GPS är utformad så att alla, oavsett nivå, kan ha koll på statistik och nå sina träningsmål.

FRAMTAGEN FÖR FORM OCH FUNKTION
Den här smartklocka är lätt och bekväm och passar perfekt både vid löpning och under den resterande delen av din dag.

REDO FÖR TRÄNING
Oavsett om du springer 5 km eller svettas under ett HIIT-pass får du fantastisk komfort med det här sportiga silikonbandet.

INBYGGD GPS
Registrera var du springer. Denna smartklocka ger dig relevant statistik, inklusive distans, tempo och intervaller.

PULSMÄTNING VID HANDLEDEN
Få pulsdata1 med varningar om pulsen förblir hög medan du är i vila. Mät hur hårt ditt hjärta arbetar under aktiviteter.

GARMIN COACH
Med adaptiva träningsplaner får du råd råd från experttränare och kostnadsfria träningsprogram som anpassas efter dig och dina mål. Träningspassen synkroniseras direkt till din smartwatch från Garmin Connect™2.

DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASS
Få anpassad träningsvägledning med dagliga rekommendationer för löprundor med olika intensitet som baseras på din träningshistorik, konditionsnivå och återhämtningstid.

PACEPRO™
Vill du ha hjälp att planera din tävlingsstrategi? Den här funktionen ger dig GPS-baserad tempovägledning för en utvald bana eller distans i Garmin Connect™-appen så att du kan anpassa ansträngningen efter det som väntar.

SLUTTID
Vill du ha vägledning som hjälper dig att nå ditt mål? Välj en specifik löpdistans så visas en datasida med din beräknade sluttid.

BANLÖPNING
När du är redo köra ett fartpass på bana kan du använda den inbyggda aktivitetsprofilen för banlöpning för att registrera exakta varvdistanser och hur långt du sprungit i meter.

KADENSVARNINGAR
Vill du förbättra din löpteknik? Använd kadensvarningar för att få reda på när du hamnar utanför intervallet för din målkadens.

ÅTERHÄMTNINGSRÅDGIVAREN
Det är mycket viktigt att du får tid över till att återhämta dig mellan träningspassen. Efter varje träningspass meddelar den inbyggda funktionen för återhämtningstid dig hur länge du ska vila innan du kör ett nytt ansträngande pass.

FÖRUTSÄG TÄVLINGSTIDER
Detta specialverktyg tar hänsyn till din konditionsnivå och träningshistorik för att hjälpa dig nå ditt tävlingsmål och se hur träningen påverkar din förväntade sluttid.

INBYGGDA SPORTAPPAR
Variera träningen med aktivitetsprofiler för banlöpning eller virtuell löpning, simning i bassäng, pilates, HIIT eller andningsövningar.

BATTERITID
Spring så mycket du orkar med 2 veckors batteritid i smartwatch-läge och 20 timmar i GPS-läge.

REGISTRERA DIN TRÄNING
Forerunner 55 mäter steg, intensiva minuter och mycket mer1.

STRESSREGISTRERING
Se om du har en lugn, balanserad eller stressig dag. Avslappningspåminnelser kommer till och med att uppmana dig att utföra en kort andningsövning.

ENERGIÖVERVAKNING MED BODY BATTERY™
Mät kroppens energinivåer så att du kan hitta de bästa tidpunkterna för aktivitet och vila.

INTENSIVA MINUTER
Se när du på dagen du tjänade in dina intensiva minuter från måttlig och hård fysisk aktivitet.

METABOLISK ÅLDER
Denna funktion använder kronologisk ålder, vilopuls och andra faktorer för att uppskatta om din kropp är yngre eller äldre än du är. Ålder är trots allt bara en siffra.

ANDNINGSREGISTRERING
Se hur du andas under dagen, i sömnen och under andningsövningar.

KVINNORS HÄLSA
Använd Garmin Connect-appen2 för att registrera din menscykel eller graviditet. Logga symtom, få tränings- och kostutbildning med mera.

SMARTAVISERINGAR
Ta emot e-post, sms och aviseringar direkt på din smartwatch när den är ihopparad med din kompatibla smartphone.

SÄKERHETS- OCH SPÅRNINGSFUNKTIONER
Om du känner dig osäker eller om din träningsklocka känner av att en incident har inträffat kan funktionerna för assistans och händelsedetektering3 skicka ett meddelande med din plats till dina nödkontakter.

CONNECT IQ™
Hämta anpassade urtavlor, lägg till datafält och hämta appar från Connect IQ2.

STYR DIN MUSIK
Kontrollera enkelt musiken som spelas på din ihopparade smartphone så att du kan hoppa över låtar utan att behöva stanna upp.

SYNKRONISERA MED GARMIN CONNECT
För över dina aktiviteter till Garmin Connect-appen för att interagera med ett växande online community där människor kan koppla upp sig och tävla – och dela med sig av sina triumfer på sociala medier.

Garmin Forerunner 55 - Svart finns i kategorin Aktivitetsarmband & Pulsklocka. GARMIN är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…