Bandai Namco

Digimon World: Next Order (Switch)

499 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Välkommen tillbaka till den digitala världen
Köp Digimon World: Next Order och få följande bonusinnehåll:
Omegamon Ult. Digivolution Artikel: SummaequetrineImperialdramon PM Ult. Digivolution Artikel: SacrimperineParameter Boost Set- HP Chip Mini x2, MP Chip Mini x2, Strength Chip Mini x2, Stamina Chip Mini x2, Speed Chip Mini x2, Wisdom Chip Mini x2Den digitala världen har gått okontrollerad med Machinedramon och är nu i ett tillstånd av totalt kaos. Som Digidestined är det upp till dig att återställa ordningen i världen i Digimon World: Next Order, ett monstersamlande RPG.
Hitta och rekrytera så många trogna Digimon-kamrater som möjligt för att återuppbygga den digitala världen. Kommer du att kunna balansera både träning och utforskning för att stoppa de virusinfekterade Digimon från att orsaka fullständig förstörelse?

Oändligt engagerande roligt
Välj mellan en manlig eller kvinnlig huvudperson och sök äventyr med över 200 Digimon att samla! Utforska världen med, inte en utan, TVÅ Digimon-kamrater för första gången någonsin.

TA HAND OM DIGMON
Skapa ett starkt band med din Digimon genom att ta hand om dem: mata, träna, disciplinera och Digivolvera dem. Ju starkare bandet är mellan dig och dina Digimon, såväl som mellan de två Digimon-följeslagarna, desto större är chansen att vinna i strider!

BYG EN TRIVANDE STAD
Utöka och hantera din stad, Floatia. Rekrytera nya Digimon, uppgradera byggnader, odla grödor och mer när du växer till en vidsträckt Digi-metropol.

UTVECKLADE AI BATTLE SYSTEM
Träna ditt Digimon par att kämpa i samarbete i AI-strider. Ge kommandon och heja dem till seger!

Digimon World: Next Order (Switch) finns i kategorin Nintendo Switch. Bandai Namco är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Nintendo Switch