Belkin - Nylonflätad USB-C kabel med Lightning-anslutning, 1 meter - Vit

I lager    Affiliate-länk till Webhallen

Ge din iPhone 8 eller senare enheter en snabbladdning, upp till 50 % på 30 minuter vid sammankoppling med en 18 W USB-PD-laddare. Denna USB-C kabel med Lightning-anslutning låter dig enkelt synkronisera musik och foton på din iPhone eller iPad. Det förstärkta flätade nylonet ger ett utseende och en känsla av högsta klass. Den är dessutom MFi-certifierad för att fungera med Apple-produkter.

Highlights:
Snabbladda din iPhone 8 eller senare från 0 till 50 % på 30 minuter Synkronisera foton och musik genom att ansluta din iPhone eller iPad till en MacBook eller laptop med USB-CFast Charge-kompatibel
Kompatibilitet
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone XR
iPhone 8
iPad Pro (12,9 tum) 2:a generationen
iPad Pro (10,5 tum)Belkins BOOST↑CHARGE -FAMILJ
En familj av strömprodukter som har snabb laddning i sitt DNA. Utformade för sömlös integrering i alla miljöer för att leverera snabb och säker ström hemma, i bilen eller i farten. Den smarta kretsen detekterar den anslutna enheten för att leverera optimal laddning, samtidigt som universella protokoll såsom USB-A, Lightning-kontakter och USB-C ger en bred kompatibilitet.

Belkin BOOST↑CHARGE-familjens egenskaper
Snabbare laddning än standard 5W Bred kompatibilitet Bärbar Den smarta kretsen detekterar den anslutna enheten för att leverera optimal laddning Certifierad av tillämpliga organ för kompatibilitet (exemplen innefattar USB-IF och MFi)

Belkin - Nylonflätad USB-C kabel med Lightning-anslutning, 1 meter - Vit finns i kategorin Laddare & Kablar. Belkin är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…