Belkin - Nylonflätad USB-A till USB-C kabel, 1 meter - Svart

  Kommer snart    Affiliate-länk till Webhallen

Ladda och synkronisera musik, foton och information på dina enheter med USB-C från valfri USB-A-port med denna tillförlitliga kabel som du kan använda hemma, på arbetet eller på vägen. Den är dessutom USB-IF-certifierad och har ett flätat nylonhölje i toppklass.

Ladda och strömförsörj dina smartphones och tablets med USB-CSynkronisera foton, musik och information till din laptopÖverför information från din dator med USB-A till din enhet med USB-C
Kompatibilitet
iPad Pro (12,9 tum) tredje generationen
iPad Pro (11 tum)
Samsung Galaxy Note10
Samsung Galaxy Note10+
Google Pixel 4
Google Pixel 3 XL
Google Pixel 3
Huawei P30
Huawei P30 Pro
Huawei Mate 20
Huawei Mate 20 Pro
Oppo Find X
Xiaomi Mi 8
Motorola Moto G6
HTC U12+
Sony Xperia XZ2
Asus ZenFone 5


Belkins BOOST↑CHARGE -FAMILJ
En familj av strömprodukter som har snabb laddning i sitt DNA. Utformade för sömlös integrering i alla miljöer för att leverera snabb och säker ström hemma, i bilen eller i farten. Den smarta kretsen detekterar den anslutna enheten för att leverera optimal laddning, samtidigt som universella protokoll såsom USB-A, Lightning-kontakter och USB-C ger en bred kompatibilitet.

Belkin BOOST↑CHARGE-familjens egenskaper
Snabbare laddning än standard 5WBred kompatibilitet Bärbar Den smarta kretsen detekterar den anslutna enheten för att leverera optimal laddning Certifierad av tillämpliga organ för kompatibilitet (exemplen innefattar USB-IF och MFi)

Belkin - Nylonflätad USB-A till USB-C kabel, 1 meter - Svart finns i kategorin Laddare & Kablar. Belkin är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…