Anker

Anker 737 GaNPrime 120W / USB-C PD / 1X USB-A QC - Svart

1 299 kr
  Kommer snart    Sponsrad länk

Anker 737 Charger (GaNPrime 120 W)
Snabbladdning av tre enheter samtidigt
Ladda tre enheter på en gång: Med 2 USB-C-portar och en USB-A-port kan du ladda din telefon, surfplatta och notebook på en gång med en enda laddare. Anslut en enda enhet för att ladda upp till 100 W.

Ladda upp till 26 minuter snabbare: Vår exklusiva PowerIQ 4.0-teknik har Dynamic Power Distribution, som känner av anslutna enheters strömbehov och justerar strömmen automatiskt för att säkerställa snabbare och effektivare laddning.

ActiveShield 2.0: Ankers egen teknik förbättrar skyddet genom att intelligent övervaka temperaturen över 3 miljoner gånger per dag och justera strömmen för att skydda dina anslutna enheter.

Grönare med GaN: Om alla hushåll i USA använde våra GaNPPrime™-produkter i stället för andra produkter kan man spara upp till 796,39 miljoner kWh per år, vilket är tillräckligt med energi för att försörja Hawaii i en hel månad.

Vad du får: Anker 737 Laddare (GaNPrime 120 W), silikonstabilisator, välkomstguide, vår bekymmersfria 24-månaders garanti och vänlig kundservice.Powered by GaNPrime
Utrustad med Ankers mest avancerade GaN-drivna laddningssystem, som har en innovativ staplad arkitektur, PowerIQ 4.0 för högre effektivitet och ActiveShield 2.0 för intelligent temperaturövervakning.

Smart laddning, hög effektivitet
PowerIQ™ 4.0 använder Dynamic Power Distribution för att på ett intelligent sätt upptäcka anslutna enheters strömbehov och distribuera strömmen på det mest effektiva sättet för att minska laddningstiden med upp till 26 minuter.

Total sinnesfrid
Vår exklusiva ActiveShield™️ 2.0-säkerhetsteknik ger kontinuerlig temperaturövervakning dygnet runt för att garantera säkerheten för dig och dina anslutna enheter.

Ultrakompakt design
Få all den kraft du behöver från en laddare som är 39 % mindre än en original 96 W MacBook-laddare.

Bred kompatibilitet
Utformad för att fungera med över 1 000 av de mest populära mobila enheterna, inklusive telefoner, surfplattor, bärbara datorer, hörlurar med mera.

Anker 737 GaNPrime 120W / USB-C PD / 1X USB-A QC - Svart finns i kategorin Laddare & Kablar. Anker är ett av våra märken som säljs direkt av Webhallen.

Läs mer…

Kategori: Laddare & Kablar